E-book deel 1

[et_pb_section bb_built="1" transparent_background="off" allow_player_pause="off" inner_shadow="off" parallax="off" parallax_method="on" make_fullwidth="off" use_custom_width="off" width_unit="off" custom_width_px="1080px" custom_width_percent="80%" make_equal="off" use_custom_gutter="off" fullwidth="on" specialty="off" disabled_on="on|on|" disabled="off" prev_background_color="#000000" next_background_color="#ffffff"][et_pb_fullwidth_image src="http://vabusinessacademy.nl/wp-content/uploads/2018/12/ambitieuze-vrouwen2.jpg" use_border_color="off" disabled="off" _builder_version="3.18.7" /][/et_pb_section][et_pb_section bb_built="1" transparent_background="off" allow_player_pause="off" inner_shadow="off" parallax="off" parallax_method="on" make_fullwidth="off" use_custom_width="off" width_unit="off" custom_width_px="1080px" custom_width_percent="80%" make_equal="off" use_custom_gutter="off" fullwidth="on" specialty="off" disabled_on="|off|on" disabled="off" prev_background_color="#ffffff" next_background_color="#ffffff"][et_pb_fullwidth_image src="http://vabusinessacademy.nl/wp-content/uploads/2018/12/ambitieuze-vrouwen-mob2.jpg" animation="off" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid" disabled="off" _builder_version="3.18.7" /][/et_pb_section][et_pb_section bb_built="1" transparent_background="off" allow_player_pause="off" inner_shadow="off" parallax="off" parallax_method="on" make_fullwidth="off" use_custom_width="off" width_unit="off" custom_width_px="1080px" custom_width_percent="80%" make_equal="off" use_custom_gutter="off" fullwidth="off" specialty="off" disabled="off" prev_background_color="#ffffff" next_background_color="#1d1d1b"][et_pb_row make_fullwidth="off" use_custom_width="off" width_unit="off" custom_width_px="1080px" custom_width_percent="80%" use_custom_gutter="off" gutter_width="3" allow_player_pause="off" parallax="off" parallax_method="on" make_equal="off" parallax_1="off" parallax_method_1="on" parallax_2="off" parallax_method_2="on" parallax_3="off" parallax_method_3="on" parallax_4="off" parallax_method_4="on" disabled="off" background_position="top_left" background_repeat="repeat" background_size="initial"][et_pb_column type="1_4"][et_pb_text background_layout="light" use_border_color="off" custom_margin="-20px|||" disabled="off" background_position="top_left" background_repeat="repeat" background_size="initial" _builder_version="3.0.95"]

7 Geheimen om succesvol te starten als Virtueel Assistent

Deel 1

Vandaag neem ik je in de eerste video mee in de belangrijke inleiding van het e-book en de eerste 2 geheimen:

  • hoe je super aantrekkelijk wordt voor klanten;
  • en hoe je een sterk fundament creëert.

In de tweede video deel ik graag mijn verhaal met je en hoe ik ben gestart met mijn eigen bedrijf, naast mijn drukke gezin. Onder de video's kun je mijn verhaal ook lezen.

Ik wens je veel inspiratie en veel kijk- en leesplezier.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="3_4"][et_pb_text background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid" background_position="top_left" background_repeat="repeat" background_size="initial"]

[/et_pb_text][et_pb_text background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid" background_position="top_left" background_repeat="repeat" background_size="initial"]

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row background_position="top_left" background_repeat="repeat" background_size="initial"][et_pb_column type="4_4"][et_pb_text background_layout="light" text_orientation="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid" background_position="top_left" background_repeat="repeat" background_size="initial"]

Mijn verhaal

Het verlangen
Ik neem je even mee naar lang geleden. Werkend als gedetacheerd secretaresse bij grote bedrijven ontmoette ik een freelance secretaresse. De vrijheid die zij had, triggerde me. Net als de diversiteit in haar werk, het ondersteunen van anderen en het eigen baas zijn. Dat wil ik ook, dacht ik. Om meteen daarna weer in maren te vervallen. Waar begin ik in godsnaam? Vanuit huis werken leek mij nóg idealer, zeker als er ooit kinderen zouden zijn. Maar hoe moet dat dan? Ik bleef beren op de weg zien en stopte mijn verlangen weg.

Het moederschap
Mijn oerdroom om kinderen te krijgen, kwam intussen uit. Vol overtuiging stapte ik in het moederschap. Om al snel te ervaren dat het niet alleen fantastisch, maar ook zwaar is. Mijn gezin staat op nummer 1 en ik kwam nauwelijks aan mezelf toe. Terwijl ik me rot rende tussen de kinderopvang en mijn werk, daalde mijn inkomen doordat ik parttime werkte. Ik voelde me minder en minder van betekenis. Gevangen in mijn vrijheid door de combinatie van werk en zorg.

Mijn start als ondernemer
Af en toe dacht ik nog aan het gesprek met de bewuste secretaresse, om vervolgens toch door te gaan op de bekende weg. Toen ik de kans kreeg naast mijn parttime baan mijn eerste eigen bedrijf op te starten, greep ik die dan ook met beide handen aan. Doordat mijn inkomen steeg, konden we als gezin meer leuke dingen doen. Het voelde al iets beter zo. Maar toch bleef er iets knagen.

Combi met een druk gezin
De combi van mijn werk met ons drukke gezin bleef een uitdaging. 2 van mijn 3 kinderen hebben extra aandacht nodig en mijn man had net een zware periode achter de rug. Dit alles had uiteraard zijn impact op het hele gezin. Ik verlangde naar de vrijheid mijn eigen tijd in te delen, zodat ik de boel beter kon combineren. Er te zijn voor de mensen die me nodig hebben, en tegelijkertijd energie te krijgen van werk dat voldoening geeft. Misschien herken je dit wel.

Zoektocht naar geluk
Op het moment dat ik zo’n 10 jaar werkte, besefte ik dat ik al die jaren al op zoek was naar het geluk in mijn werk. Hoe langer hoe meer werd ik me er bewust van dat ik zelf wilde kiezen wat ik het leukst en uitdagendst vind om te doen. Daarbij vond ik het ideaal om vanuit huis te werken en wilde ik meer uit mijzelf halen en laten zien wat ik in huis had. Ik wilde mijn ambities waarmaken. Ik wist alleen nog niet precies hóe.

Virtueel Assistent
Het was vast geen toeval dat niet lang daarna het begrip ‘virtueel assistent’ op mijn pad kwam. Een virtueel assistent is een professional die op afstand, vanuit eigen locatie, ondernemers helpt in de groei van hun bedrijf. Een sparringpartner die enorm van waarde is voor haar klant. Dit was ’t! Dit was mijn kans om meer plezier en uitdaging in mijn werk te krijgen, terwijl ik er toch voor mijn thuisfront kon zijn! Het voelde snel goed en ik ging ervoor. En dat was de beste keus ooit, want ik vond eindelijk waar ik al die tijd naar op zoek was geweest. Geluk en plezier in mijn werk.

Work-lifebalance, ontwikkeling en financiële vrijheid
Ook mijn tweede bedrijf als VA is een succes geworden. Het is zulk dankbaar werk. Ik ben van betekenis voor anderen en voel mij echt betrokken. Dit werk geeft ons als gezin financiële ruimte en mij als persoon de kans me verder te ontwikkelen. Ik help andere ondernemers met meer succes en gemak te ondernemen. Het is perfect te combineren met de zorg en aandacht die mijn gezin nodig heeft. Ik cijfer mij niet meer weg en bloei op als persoon.

Mijn toekomstdroom
Het coachen en helpen van andere VA’s maakt me zo mogelijk nog gelukkiger. Het is dan ook mijn missie duizenden ambitieuze moeders gelukkig te maken, door hen te helpen een winstgevend VA-bedrijf op te bouwen in eigen tijd. Mijn werk geeft mij simpelweg vrijheid, uitdaging en plezier. Ik voel dat mijn talenten ten volle worden ingezet en benut. En dat gun ik jou ook, uit het diepst van mijn hart!

En als ik het kan, kun jij het ook!

Daarom deel ik deze quotes met je:

“Als je er écht voor gaat, dan kom je er!”

“Je bent het waard om te investeren in jezelf”

Ik hoop dat ik je geïnspireerd heb met mijn verhaal

Geniet van je dag en vergeet niet….

“Volg bij elke stap je hart, dat brengt je sneller dichter bij het geluk”

[/et_pb_text][et_pb_image src="https://vabusinessacademy.nl/wp-content/uploads/2017/11/DH_DANIELLE.png" show_in_lightbox="off" url_new_window="off" use_overlay="off" align="left" force_fullwidth="off" always_center_on_mobile="on" use_border_color="off" show_bottom_space="on" _builder_version="3.18.7" /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built="1" transparent_background="off" background_color="#1d1d1b" allow_player_pause="off" inner_shadow="off" parallax="off" parallax_method="off" make_fullwidth="off" use_custom_width="off" width_unit="on" custom_width_px="1080px" custom_width_percent="80%" make_equal="off" use_custom_gutter="off" fullwidth="off" specialty="off" disabled="off" prev_background_color="#ffffff"][et_pb_row make_fullwidth="off" use_custom_width="off" width_unit="on" custom_width_px="1080px" custom_width_percent="80%" use_custom_gutter="off" gutter_width="3" custom_margin="-30px||-30px|" allow_player_pause="off" parallax="off" parallax_method="off" make_equal="off" parallax_1="off" parallax_method_1="off" parallax_2="off" parallax_method_2="off" parallax_3="off" parallax_method_3="on" parallax_4="off" parallax_method_4="on" disabled="off" background_position="top_left" background_repeat="repeat" background_size="initial"][et_pb_column type="3_4"][et_pb_text background_layout="dark" text_orientation="left" use_border_color="off" border_style="solid" disabled="off" background_position="top_left" background_repeat="repeat" background_size="initial" _builder_version="3.0.95"]

© 2017 VA Business Academy in Nederland & België | info@vabusinessacademy.nl

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type="1_4"][et_pb_social_media_follow link_shape="circle" background_layout="light" url_new_window="off" follow_button="off" disabled="off" border_radii="on|100%|100%|100%|100%"][et_pb_social_media_follow_network social_network="linkedin" url="https://www.linkedin.com/in/danielleleuvering/" skype_action="call" bg_color="#ba9149" disabled="off" link_shape="circle" follow_button="off" url_new_window="off"] LinkedIn [/et_pb_social_media_follow_network][et_pb_social_media_follow_network social_network="facebook" url="https://www.facebook.com/VA-Business-Academy-1086628114796546" skype_action="call" bg_color="#ba9149" disabled="off" link_shape="circle" follow_button="off" url_new_window="off"] Facebook [/et_pb_social_media_follow_network][/et_pb_social_media_follow][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]