Vragenlijst Online Business Expert Opleiding OBE

[et_pb_section fb_built="1" fullwidth="on" next_background_color="#ffffff" disabled_on="off|off|" _builder_version="3.2" background_image="http://vabusinessacademy.nl/wp-content/uploads/2018/04/headerhome.jpg" background_position="top_center"][et_pb_fullwidth_image src="https://vabusinessacademy.nl/wp-content/uploads/2019/01/expert-top-header.jpg" _builder_version="3.19.5"][/et_pb_fullwidth_image][/et_pb_section][et_pb_section fb_built="1" prev_background_color="#000000" _builder_version="3.0.47"][et_pb_row _builder_version="3.0.47" background_size="initial" background_position="top_left" background_repeat="repeat"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="3.0.47"][et_pb_text _builder_version="3.19.5" background_size="initial" background_position="top_left" background_repeat="repeat" module_alignment="left" use_border_color="off"]

Superleuk dat je het gesprek aanvraagt! Als ambitieuze vrouw wil je het maximale uit jezelf halen. Je wilt naar de TOP! Je kan niet wachten om al je talenten tot bloei te laten komen en een grote impact te hebben op het succes van ondernemers. Je bent klaar om een groei expert te worden.

Je hebt drive, doorzettingsvermogen en laat je niet snel uit het veld slaan. Je houdt van uitdaging, actie en ontwikkeling. Je staat voor een hoge kwaliteit en professionaliteit.

Je durft te investeren in jouw kennis en ontwikkeling. Je gaat voor een succesvol en winstgevend bedrijf als een expert die op een hoog niveau ondernemers helpt in de groei van hun bedrijf.

Je weet één ding zeker. Je wilt het NU naar 'the next high level' …

… en dat is mooi!

Samen gaan we kijken hoe jij naar de TOP groeit en hoe de opleiding tot online business expert je daarbij helpt.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen en adviseren, is het fijn als we alvast wat van je weten. Wil je onderstaande vragen beantwoorden? Het kost je ongeveer 10 minuten van je tijd en levert je straks veel op want dan kunnen wij ons helemaal richten op jou. We gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. En uiteraard is het gesprek gratis en vrijblijvend.

Na het invullen van het formulier ontvang je een e-mail met de link naar de online agenda. Daar kun je zelf een geschikte dag en tijd uitkiezen wat jou het beste uitkomt.

We hebben er zin in! En waarom? Omdat we het je zó gunnen om naar de TOP te groeien, net zoals ik dat heb gedaan. Want "oh boy" wat heeft dát mijn leven verrijkt!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row custom_padding="25px|25px|25px|25px" custom_padding_tablet="5px|5px|5px|5px" custom_padding_last_edited="on|desktop" parallax_method_1="off" disabled_on="off|off|" _builder_version="3.3.1" background_color="#951b81" background_size="initial" background_position="top_left" background_repeat="repeat"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="3.0.47"][et_pb_code _builder_version="3.19.5"]

dit veld niet invullen s.v.p.

[/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version="3.0.47" background_size="initial" background_position="top_left" background_repeat="repeat"][et_pb_column type="4_4" _builder_version="3.0.47"][et_pb_text _builder_version="3.19.5" background_size="initial" background_position="top_left" background_repeat="repeat" border_color_all="off" module_alignment="left" use_border_color="off" border_color="#ffffff" border_style="solid"]

We kijken ernaar uit je te spreken!

Enthousiaste & ondernemende groet,

Bewaren

Bewaren

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]