Werken vanuit huis zonder in te leveren op inkomen

Werken vanuit huis zonder in te leveren op inkomen

[et_pb_section bb_built="1" admin_label="section" _builder_version="3.0.47"][et_pb_row admin_label="row" _builder_version="3.0.47" background_size="initial" background_position="top_left" background_repeat="repeat"][et_pb_column type="4_4"][et_pb_text disabled_on="off|off|off" _builder_version="3.19.5" background_size="initial" background_position="top_left" background_repeat="repeat"]

Je kent het vast wel. Je staat op in de ochtend, je sjeest de kinderen naar school en vervolgens sta je in de file naar je werk, om maar te hopen dat je op tijd op je werk komt… Het geeft je een naar gevoel dat je constant in een spagaat staat tussen werk en gezin. De traditionele manier van werken onder een baas voldoet niet meer aan jouw voorwaarden; hoe jij jouw leven wilt leven. Maar hoe kun je dit veranderen? Er moet toch geld op de plank komen…

Een nieuwe manier van werken

Virtueel assistent is het beroep van de toekomst. Een virtueel assistent neemt op afstand taken uit handen van ondernemers, waardoor zij helpt bij de groei van het bedrijf. Ze is een sparringpartner voor die ondernemer en samen kijken ze naar het bedrijf waar deze verder geprofessionaliseerd kan worden voor bedrijfsgroei.

Virtueel assistenten helpen ondernemers op allerlei vlakken. Te denken valt aan zaken regelen, plannen, organiseren, algemeen business managementsupport, marketing, social media, sales, communicatie, financieel support, technisch support, HR, recruitment, noem maar op.

Werken vanuit huis

En het mooie is, dat al deze taken virtueel uitgevoerd kunnen worden. Overal waar internet is kan gewerkt worden. Dat betekent dus ook vanuit je eigen huis…

Denk je eens in, niet meer overhaast in de file om te werken voor een baas. Je bent nu eigen baas en je werkt in de tijden dat je kinderen naar school zijn. Afstand is niet meer belangrijk en het VA-schap speelt daar handig op in.

Ook iets waar het VA-schap handig gebruik van maakt zijn de veranderingen door digitalisering en automatisering, het overnemen van menselijke taken door computers. Doordat er banen verdwijnen ontstaan er weer nieuwe, zoals virtueel assistenten.

Online sparringpartner

‘Assistent’ vind ik eigenlijk een understatement. Online sparringpartner vind ik meer tot zijn recht komen, want jij gaat ervoor zorgen dat ondernemers gaan groeien met hun bedrijf. Je kijkt samen met de ondernemer wat er verbetert kan worden. Welke werkzaamheden kunnen efficiënter uitgevoerd worden? Waar kan er geprofessionaliseerd worden? Alles om het bedrijf naar de volgende stap te krijgen of de bedrijfsprocessen te continueren, voor een stabiel winstgevend bedrijf.

Begin van ondernemerschap

Als VA sta je aan het begin van je eigen ondernemerschap. Het ondernemerschap gaat je ontzettend veel brengen. Soms blijf je waar je bent, maar vaak wil je jezelf verder ontwikkelen en specialiseren in een bepaalde richting. Dus het VA-schap is zeker geen eindstation. En het mooie is dat je zelf kunt bepalen waar je heen wilt, je kunt alle kanten op en de keuze is aan jou.

Met jouw talenten meer rust en balans

Hoe zou het voor je zijn als vanuit je eigen huis in je eigen tijd anderen helpt met jouw talenten? En tegelijkertijd meer rust, balans, vrijheid, plezier en uitdaging ervaart, omdat je jouw werk en gezin beter kan combineren? Stap dan in het VA-schap. Meer informatie vind je onder deze link: https://vabusinessacademy.nl.

Wil je weten hoe jij de stap maakt naar virtueel assistent, download dan ook mijn e-book ‘De zeven geheimen om succesvol te starten als Virtueel Assistent’ en laat je inspireren wat er voor jou mogelijk wordt. https://vabusinessacademy.nl/ebook/

Ik ben erg benieuwd of je na het lezen van mijn blog de stap gaat zetten om vanuit huis te gaan werken, zodat je meer gaat verdienen met jouw talenten en ambities. Laat hieronder een reactie achter.

Handtekening

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row custom_padding="25px|25px|25px|25px" parallax_method_1="off" _builder_version="3.0.47" background_color="#ba9149" background_size="initial" background_position="top_left" background_repeat="repeat"][et_pb_column type="4_4"][et_pb_text _builder_version="3.18.7" background_size="initial" background_position="top_left" background_repeat="repeat" background_layout="dark"]

Gratis webinar

Wil jij nog voordat je begint met jouw VA-bedrijf, een shift maken? Of wil jij een shift maken met jouw bestaand VA-bedrijf? Meld je dan aan voor mijn gratis webinar. Het is een online presentatie waarin ik je leer hoe jij jouw business een boost geeft. En je kunt al je vragen aan mij stellen.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url="https://vabusinessacademy.nl/gratis-online-trainingen/?utm_medium=website&utm_source=blog&utm_campaign=blog-werken-vanuit-huis" button_text="Meld je hier aan voor een gratis online training" button_alignment="left" _builder_version="3.19.13" custom_button="on" button_text_size="16" button_bg_color="#0067b2" background_layout="dark" button_text_size__hover_enabled="off" button_text_size__hover="null" button_one_text_size__hover_enabled="off" button_one_text_size__hover="null" button_two_text_size__hover_enabled="off" button_two_text_size__hover="null" button_text_color__hover_enabled="off" button_text_color__hover="null" button_one_text_color__hover_enabled="off" button_one_text_color__hover="null" button_two_text_color__hover_enabled="off" button_two_text_color__hover="null" button_border_width__hover_enabled="off" button_border_width__hover="null" button_one_border_width__hover_enabled="off" button_one_border_width__hover="null" button_two_border_width__hover_enabled="off" button_two_border_width__hover="null" button_border_color__hover_enabled="off" button_border_color__hover="null" button_one_border_color__hover_enabled="off" button_one_border_color__hover="null" button_two_border_color__hover_enabled="off" button_two_border_color__hover="null" button_border_radius__hover_enabled="off" button_border_radius__hover="null" button_one_border_radius__hover_enabled="off" button_one_border_radius__hover="null" button_two_border_radius__hover_enabled="off" button_two_border_radius__hover="null" button_letter_spacing__hover_enabled="off" button_letter_spacing__hover="null" button_one_letter_spacing__hover_enabled="off" button_one_letter_spacing__hover="null" button_two_letter_spacing__hover_enabled="off" button_two_letter_spacing__hover="null" button_bg_color__hover_enabled="off" button_bg_color__hover="null" button_one_bg_color__hover_enabled="off" button_one_bg_color__hover="null" button_two_bg_color__hover_enabled="off" button_two_bg_color__hover="null"]

 

[/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Een reactie plaatsen